Foloseste codul PROMO20 pentru a te bucura de o reducere de 20%

Termeni si Conditii


1. Termeni si definitii
1.1. Vanzator: S.C. COLORDROP WEAR S.R.L., cu sediul social in Strada Marsa, nr 2A, sector 1, Bucuresti, cod unic de inregistrare 38717461, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/678/2018.

1.2. Alti termeni:
Cumparator: orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul si plaseaza o comanda.

Site: magazinul online gazduit la adresa colordrop.ro

Comanda: reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului intentia de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu prezentat pe Site, inclusiv cele mentionate in Comanda sau privitoare la felul in care acestea urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator;

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Contract: reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

 

2. Documente Contractuale
2.1. Prin plasarea unei Comezi pe Site, Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi din partea Vanzatorului mesaje electronice si/sau telefonice. Aceste mesaje si/sau comunicari pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului nu constituie acceptarea comenzii si nu semnifica incheierea contractului la distanta.

2.2. Cumparatorul poate anula o comanda inainte de mesajul de expediere a comenzii prin email la contact@colordrop.ro sau prin intermediul formularului de contact.

2.3. Contractul la distanta se considera incheiat in momentul transmiterii mesajului electronic si/sau telefonic de expediere a comenzii catre Cumparator.


3. Drepturi de proprietate intelectuala
3.1. Continutul site-ului www.colordrop.ro este proprietatea exclusiva a COLORDROP WEAR S.R.L. si nu poate fi preluat, distribuit, reprodus sau modificat fara acordul proprietarului.

 

 

4. Comanda
4.1. Cumparatorul poate efectua comenzi pe Site prin adaugarea Bunurilor si Serviciilor oferite de Vanzator in cosul de cumparaturi. urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una din modalitatile disponibile.

4.2. Prin finalizarea comenzii Cumparatorul confirma ca datele furnizate de acesta sunt corecte.

4.3. Vanzatorul are dreptul de a anula comanda urmatoarele cazuri:
- informatiile furnizate de Cumparator sunt incorecte sau incomplete
- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati online

4.4. In cazul in care Vanzatorul nu poate onora comanda efectuata de catre Cumparator, acesta din urma va informa Cumparatorul si ii va returna contravaluarea bunurilor comandate in termen de 7 zile de la data notificarii.

 

 

5. Plata si facturare
5.1. Modalitati de plata
Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului urmatoarele modalitati de plata:
- ramburs, prin plata la curier in momentul receptionarii comenzii
- cu cardul, in momentul plasarii comenzii prin intermediul procesatorului de plati Netopia Mobilpay

5.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

 

6. Livrarea comenzii prin curier
6.1. Timpul maxim de livrare a comenzii este de 5 zile lucratoare. Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei. 

6.2. Costul de livrare este de 16 LEI.

6.3. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor.

 

 

7. Politica de retur
7.1. Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, ai la dispozitie 14 zile calendaristice din momentul receptionarii comenzii.

Pentru efectuarea returului puteti folosi formularul de contact sau ne puteti scrie un email pe retur@colordrop.ro

7.2. Valoarea comenzii iti va fi rambursata in termen de maxim 7 zile prin aceeasi metoda de plata prin care a fost efectuata comanda, costurile transportului returului vor fi suportate de catre cumparator.

7.3. Daca produsul prezinta defecte de fabricatie sau daca vanzatorul a expediat un alt produs decat cel comandat, costurile de retur vor fi suportate de catre vanzator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, rupturi sau urme de uzura. In caz contrar, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare vandabila.


8. Protectia datelor cu caracter personal
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modifcata si completata, Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si in concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), S.C. COLORDROP WEAR S.R.L., cu sediul social in Strada Marsa, nr 2A, sector 1, Bucuresti, cod unic de inregistrare 38717461, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/678/2018, are obligatia de a administra datele personale despre dumneavoastra in conditii de siguranta, in concordanta cu acordul exprimat si in scopurile declarate mai jos.

8.1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucram
Cand va creati un cont pe www.colordrop.ro, ne transmiteti adresa de email si numele dumneavoastra. In cadrul contului de utilizator puteti furniza informatii suplimentare precum adresa si numar de telefon necesare pentru finalizarea comenzii.
De asemenea, colectam date privind accesarea site-ului prin intermediul cookies si a adresei IP.

8.2. Scopul si temeiul prelucrarii
Vom utiliza datele dumneavoastra in urmatoarele scopuri:
- crearea si administrarea contului de utilizator
- procesarea, facturarea si expedierea comenzilor
- returnarea si rambursarea comenzilor
- pentru marketing(newsletter, email-uri promotionale) in cazul in care se exprima acordul expres in acest sens

8.3. Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate atat timp cat detineti un cont de utilizator pe site-ul www.colordrop.ro.
Daca doriti stergerea totala sau partiala a informatiilor ne puteti instinta la adresa contact@colordrop.ro

8.4. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
Datele dumneavoastra personale pot fi transmise anumitor parteneri necesare
procesului de finalizare a comenzii, precum firma de curierat si procesatorul de plati cu cardul.

8.5. In ce țari transferam datele dvs. cu caracter personal
In prezent, datele sunt stocate si procesate pe teritoriul Uniunii Europene (Irlanda).
Este posibil ca anumite date sa fie transferate catre entitati aflate in afara Spatiului Economic European. Aceste date vor fi intodeauna gestionate cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. 

8.6. Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal
Ne angajam sa protejam securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice conforme cu standardul industriei.
Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Netopia Mobilpay.
Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

8.7. Drepturile dumneavoastra
Puteti solicita stergerea, corectarea sau accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti contacta la adresa contact@colordrop.ro.Mergi Sus